HomeInformatieDeelnemersDealersContact 
      
 
Ik doe mee!
inlognaam of e-mail adres:

wachtwoord:

 inloggegevens opslaan?
wachtwoord vergeten?

Ik ben werkgever

Omdat u als werkgever het fietsgebruik stimuleert, kunt u uw medewerkers belonen als zij op de fiets naar het werk komen. Hierdoor daalt het ziekteverzuim, verbetert de bereikbaarheid en is er ruimte op de parkeerplaats. Verder is fietsen groen en levert u als werkgever een prima bijdrage aan de CO2 reductie.

Hoe werkt het:


De fietsen van de werknemers worden voorzien van een tag. In de fietsenstalling van uw bedrijf hangt een ontvanger, en deze registreert elke fietsrit naar het werk. Daar hoeft u dus zelf niets voor te doen.

U beloont met punten, en deze noemen wij Bikies. Deze beloning kan een vast aantal Bikies per rit zijn, Bikies per gefietste kilometers, of een combinatie van beiden. Een extra bonus voor het fietsen in bijvoorbeeld de wintermaanden behoort ook tot de mogelijkheden.

Als werkgever bekijkt u via uw persoonlijke en afgeschermde bedrijfspagina ‘Mijn Bikies' het aantal fietsbewegingen van uw medewerkers en het gespaarde saldo, verbrande calorieën en verminderde CO2 uitstoot. De gespaarde Bikies kunnen worden verzilverd in de webshop, of bij een aangesloten rijwielhandelaar. Uw medewerker kan dus met de gespaarde Bikies fietsgerelateerde producten bestellen in de webshop ,producten kopen in de rijwielzaak, of gewoon zijn fiets na laten kijken.

U rekent pas af als uw medewerkers hun punten verzilveren. U investeert alleen in één of meerdere onvangers in de fietsenstallingen. Leasen behoort ook tot de mogelijkheden.

Wilt u meer weten?


Neem contact met ons op.


Uit de spaarshop


Speelgoed cadeaubon t.w.v. Eur 25,-
719 Bikies

Keuze Cadeaubon twv Eur 50,-
1438 Bikies

Boeken Cadeaubon twv Eur 10,-
288 Bikies


copyright © 2023 fietsendnaarjewerk.nlVoorwaardenContact