HomeInformatieDeelnemersDealersContact 
      
 
Ik doe mee!
inlognaam of e-mail adres:

wachtwoord:

 inloggegevens opslaan?
wachtwoord vergeten?

Ik ben werknemer

Omdat de werkgever het fietsgebruik stimuleert, beloont hij de medewerkers die op de fiets naar het werk komen. Hierdoor daalt het ziekteverzuim, verbetert de bereikbaarheid en is er ruimte op de parkeerplaats. Verder is fietsen groen en lever je als woon-werkfietser een prima bijdrage aan de CO2 reductie.

Hoe werkt het:


De fietsen van de werknemers worden voorzien van een tag. In de fietsenstalling van je bedrijf hangt een ontvanger, en deze registreert elke fietsrit naar het werk. Daar hoeft u dus zelf niets voor te doen.

Je wordt beloond met punten, en deze noemen wij Bikies. Deze beloning kan een vast aantal Bikies per rit zijn, Bikies per gefietste kilometers, of een combinatie van beiden. Dat is afhankelijk van de werkgever. Een extra bonus voor het fietsen in bijvoorbeeld de wintermaanden behoort ook tot de mogelijkheden.

Je bekijkt na inloggen op de persoonlijke pagina 'Mijn Bikies' zelf je fietsdagen en gespaarde saldo. De gespaarde Bikies kunnen worden verzilverd in de webshop, of bij een aangesloten rijwielhandelaar. Je kunt dus met de gespaarde Bikies fietsgerelateerde producten online bestellen, kopen in de rijwielzaak, of gewoon je fiets na laten kijken of repareren.

Wilt u meer weten?


Neem contact met ons op.


Uit de spaarshop


Wijncadeau t.w.v. Eur 100,-
2875 Bikies

Keuze Cadeaubon twv Eur 25,-
719 Bikies

Dagje Uit cadeaukaart t.w.v. Eur 50,-
1438 Bikies


copyright © 2023 fietsendnaarjewerk.nlVoorwaardenContact